Geslaagde week!
5 oktober 2013 - Madrid, Spanje
Zo... het is weer tijd voor een verhaaltje, want dat is alweer even geleden.
Deze week had ik het druk op stage en hebben we veel leuke dingen gedaan!
Vorige week vrijdag 27 September waren Mandy en ik met z'n tweeën uit gegaan. We gingen naar de club ''Commo'' het was een kleine discotheek met leuke muziek! Het was een gezellige avond! Zaterdag 28 September vroegen onze huisgenoten of we meegingen naar de ''icebar'', het leek ons leuk om mee te gaan. We dachten dat dat de naam van de kroeg was, maar het was een bar die helemaal van ijs was! We kregen een dikke jas aan en mochten naar binnen.. waaauw wat was het mooi om een keer gezien te hebben!
Zondag 29 September waren we een kijkje wezen nemen bij ''het paleis'' dichtbij Plaza de España. Daarna hebben we de metro gepakt naar Las Suertes en ben ik een dagje wezen winkelen met Mandy en Crystal.
Deze week moesten we weer naar stage, het was een drukke week! Ik moest twee interviews afnemen voor mijn opdrachten, de schoolfotograaf kwam en vrijdag gingen we samen met groep A, 1 en 2 een dagje naar het kamp, waar groep 3 t/m groep 8 al vanaf woensdag was. Het was een leuk, maar lui dagje voor de juffen. De kinderen werden de hele dag vermaakt met workshops door de begeleiders van het kamp! Een kamp gaat hier heel anders dan in Nederland, want de juffen en meesters moeten hier veel minder doen aan het kamp.
Dinsdag 1 Oktober zijn we met een aantal Nederlanders uit wezen eten in Chueca. Er was een vriendin van hun uit Nederland gekomen en die ging woensdag alweer naar huis, dus vonden ze het leuk om nog een keer uit te gaan eten. We waren wezen eten bij een restaurant, pizzeria.
Gisteren ben ik met Mandy en Thembi, onze huisgenoot, uitgeweest! Uiteindelijk zijn we uitgekomen bij een paar kroegjes ''Satisfaction'' en nog een andere kroeg. Vanavond 5 oktober gaan we met alle huisgenoten op stap! Waarschijnlijk willen we een kroegentocht gaan houden! Wat de plannen voor morgen zijn weten we nog niet, maar ik ga in ieder geval weer genieten van het weekend!
Fijn weekend!
Adios, Liefs Sanne

Zo te lezen heb je daar een druk leven, drukke stage periode maar vooral genieten. Het is allebei belangrijk. Die icebar dat is iets speciaals wat je zomaar niet tegen kom. Nou Sanne geniet er maar van want voor je het weet ben je al weer in Nederland. Groetjes van ons allemaal, Maria, Christ, en de kids.
Een leuk bericht van jou.
Maar doe jij nog wel iets meer als op kroegen tocht en uit eten gaan ( grapje)
Maar wel fijn dat je mee op kamp mocht dat was wel vermoeiend he???
Het belangrijkste is dat je het daar zo naar je zin hebt, geniet er maar fijn van Sanne. Veel plezier deze week met julie pap en mam, maud en lars geniet er samen van. De zaterdag krijg ik wel een verslag te horen hoe het deze week is geweest.
Groetjes Je buurvrouw